Ryghold


Ryg hold

Fysioterapeut Lene Jørgensen står for træningen på dette hold. Du vil kunne modtage genoptræning til både med akutte og langvarige rygproblematikker.

Rygholdet henvender sig til patienter, hvor smerter stadig kan forekomme i ryg og ben. Formålet med holdtræningen er at dæmpe smerter i ryg og evt. ben, at få normal bevægelighed i ryggen igen. Det er vigtigt at øge udholdenheden i ryggens muskler.

Træningen vil sigte mod, at man kommer tilbage til at kunne udføre dagligdagens funktioner. Der er evidens for at træning af din ryg og krop generelt er med til at reducere rygsmerter - specielt hvis du kombinerer det med manuelbehandling.

På rygholdet får du rådgivning i forhold til din daglige levevis samt arbejdsstillinger. Træningen fokuserer på ryggens bevægelighed og stabilitet, så du bliver bedre til at kontrollere ryggens bevægelser og forebygge smerter i lænd og ryg. Rygholdene indeholder styrke og stabilitet af hele kroppen, og der bliver lagt vægt på funktionelle øvelser og bevægelser, der er tilpasset kroppens naturlige mønstre samt balance.

Der vil være god tid til at korrigere dig, så du ikke får lavet dine øvelser forkert.
Der vil maks. være 6 personer på holdet.

Læs mere om Lene Jørgensen