Vibeke Dahl, Fysioterapeut


Vibeke Dahl

Uddannet som fysioterapeut 1992

Vibeke er uddannet i 1992 fra Fysioterapeutskolen I København. Har været på klinikken siden 1998. Har erfaring fra ansættelse på hospital med neurologiske sygdomme, samt genoptræning efter operationer.

Hun har gennem 4 år været fysioterapeut for et herrehåndboldhold på højt plan, hvor hendes opgaver var akut skadesbehandling samt forebyggelse og træningsvejledning. Vibeke har selv dyrket sport hele livet – bl.a. håndbold, badminton, tennis og løbetræning.

På klinikken varetager hun følgende hold: Knæhold – genoptræning fx efter rekonstruktion af forreste korsbånd eller meniskoperationer. Har også god erfaring med at træne folks knæ, så de undgår en operation. Desuden har hun hold for mandlige sclerose patienter + et hold for kvinder med neurologiske sygdomme, som forårsager nedsat kraft i benene.

Vibekes speciale er; Børn – motorisk usikre børn. Vibeke kan ved hjælp af træning hjælpe disse børns motoriske og sansemotoriske udvikling. Hun ser også børn med idrætsskader, samt børn med hovedpine. De børn der rammes af børneleddegigt – kan fx trænes i bassin med god effekt, Vibeke har hold i varmtvandsbassin.


Billeder fra træning sammen med Vibeke: