Stine Sørensen, Fysioterapeut


Stine Sørensen

Uddannet som fysioterapeut 2002

Stine blev uddannet fysioterapeut i 2002 og har, til Marts 2019, arbejdet, som privatpraktiserende fysioterapeut på en stor klinik i Tårnby, de sidste 2 år, som Klinisk ekspert.

Derudover har Stine, i en periode på 4 år, undervist i Fysioterapi på Metropol i København. Samt i august 2020 til april 2021 i anatomi, fysiologi og sygdomslære på Institut for Blinde og svagtseende, på massør uddannelsen, som timelærer.

Stine er i 2018 certificeret Lymfødem terapeut og har siden da, også arbejdet med lymfødem behandling. Stine har løbende videreuddannet sig indenfor adskillige områder, både for at dygtiggøre sig og for at holde sig opdateret om den sidste nye viden indenfor diagnosticering, undersøgelse og behandling af bevægeapperatet, samt genoptræning og træning generelt.

Stine er pligtopfyldende og sætter en stor ære i at gøre sit absolut bedste for at afhjælpe de problematikker som hun bliver præsenteret for, både i forbindelse med større og mindre skader eller sygdomme.

Hun er lyttende og har fokus på, at ethvert menneske er unikt og er forskelligt påvirket af netop deres situation og forsøger derfor at forventningsafstemme med hver enkelt, samt at målrette sin undersøgelse og behandling, så den bliver individuel.

 Hun vil bestræbe sig på, at være tilgængelig for sine patienter når de har brug for det.

 Stine har gennem mine mange år, som fysioterapeut, arbejdet meget bredt med de fleste typer af patienter, med enten smerter, nedsat funktion, eller med et ønske om at øge deres sundhed og funktionsniveau. Og har grundet de ovennævnte kurser og med sin lange erfaring en lang vifte af værktøjer, til at løse de problematikker som hun  bliver præsenteret for, samt evnen til at erkende, når det ikke er hende der kan hjælpe.