Simon Hagbarth, Sportsfysioterapeut


Simon Hagbarth

Uddannet i 2000 - Medejer af RO's Fysioterapi

Simon er uddannet Sportsfysioterapeut, Manuelterapeut, Akupunktør og benytter sig af osteopatiske teknikker.

Simon startede på Bülowsvej Fysioterapi, hvor han arbejdede med elitesportsfolk og var tilknyttet et top herreliga håndboldhold med flere landsholdsspillere.

Han sad i bestyrelsen for DSSF (Dansk Selskab Sportsfysioterapi). Dette var i perioden 2003 indtil 2018. Her var han med til at udvikle kurser til efteruddannelsen af fysioterapeuter, der gerne vil være sportsfysioterapeut.

Simon holder foredrag om skulderen og træning af denne i forskellige anledninger. Han underviser færdig uddannet fysioterapeuter og læger i skulderskader - samt behandling af denne.

Simon kom til Roskilde i 2007 først i Fysiocenter, men har siden 2013 været i Skomagergade. Hans speciale er inden for skulderpatienter, både som behandler og træningsvejleder. Rigtig mange kommer for at få en 2. opinion, efter de har været andre steder.

Han behandler ca. 60 skulderpatienter pr uge!

Da han selv er tidligere elitesportsudøver (konkurrencesvømmer), kender han alt til, hvor irriterende det er at være skadet.

Hans udgangspunkt er at atleten, IKKE holder pause, men træner på et lavere niveau og med mindre belastning, samtidig med at han/hun får behandling/genoptræning for sin skade. Så eliteudøver ikke bare holde unødig lang pause og spiser smertestillende medicin. Dette sker ofte i tæt kontakt med den pågældende træner for at kunne optimere træningen – også i fremtiden, så der ikke opstår nye overbelastningsskader.


Billeder fra skulderholdet og behandling: