Lene Jørgensen, Fysioterapeut


Lene Jørgensen

Uddannet som fysioterapeut 2001 - Medejer af RO's Fysioterapi

Lene er uddannet i 2001 fra Fysioterapeutskolen I København. Har været på klinikken siden 2006. Med over 15 års erfaring har Lene skiftet bekendtskab med mange forskellige patienter. Lene ligger stor vægt på at få hele historien med om det enkelte menneske, for at samle alle trådene og forstå den enkelte persons problematik. Derfor startes der altid med en uddybende samtale for at udrede sygdomsbilledet samt at afstemme forventningen til behandlingen. Dermed sagt at det kan godt være at patienten kommer med en skulder der gør ondt, men at hele kroppen undersøges igennem for at finde årsagen til problemet.

Lene har mange års erfaring og kurser omkring gravide og bækkenløsning. Der er oftest noget at gøre, og jo tidligere i graviditeten, der bliver sat ind med den rette behandling og vejledning, jo mere aktiv kan den gravide være.

Hun har stor interesse i idræt og har mange kurser i idrætsfysioterapi. Om det er motionisten el. eliteidrætsudøveren, alle der dyrker idræt får til tider en overbelastningsskade eller akut opstået skade som en forstuvning, forstrækning el. traume.

Mange mennesker lider af hovedpine, både børn og voksne. For Lene er det vigtigt at undersøge, hvad det er, der giver denne hovedpine eftersom hovedpine oftest er et symptom på, at der er et eller andet galt et eller andet sted i kroppen.

Lene har stor erfaring med patienter med gigt, om det er slidgigt, leddegigt, rygsøjlegigt eller andet, så kom og få behandling samt hjælp til træning.

Lene har rigtige mange hold, hvor bliver der taget udgangspunkt i den enkelte.  Holdtræning kan bl.a. bestå af: balancetræning, styrketræning, konditionstræning , koordinationstræning, mobilitetstræning og rigtig meget stabilitetstræning med udgangspunkt i FysioPilates. FysioPilates er Pilates, der er tilrettet folk med forskellige skader eller sygdomme så kroppen bruges mest optimalt og uden at overbelaste kroppen.


Billeder fra træning sammen med Lene: