Anastassia Rungstrøm, Fysioterapeut


Anastassia Rungstrøm

Uddannet som fysioterapeut 2019

 

Anastassia har været på klinikken siden 2020. Inden da har hun været ansat på kommunen, hvor hun har nået at opbygge noget erfaring med genoptræning af rygpatienter, neurologiske patienter, samt patienter med KOL, diabetes og hjerteproblematikker.

Anastassia lægger vægt på helheden i behandlingsforløbet og vigtigheden i at finde årsagssammenhænge. Vejledning i sundhed samt forebyggelse af yderligere problematikker er en naturlig del af hendes tankegang. Derfor er kommunikationen et vigtigt aspekt i hendes kontakt med patienten, for at nå til et godt resultat. Hensigten er, at patienten føler sig både set og hørt, og at behandlingen tager udgangspunkt i hans/hendes ressourcer samt mål. Det overordnede mål med behandlingen er at skabe “hjælp til selvhjælp” således at patienten selv kan mestre sin situation efter endt behandlingsforløb.

Behandlingsformer:

  • Bløddelsbehandling, såsom behandling af triggerpunkter/myoser, bindevævsmobilisering, massage med fokus på udstrækning, udspænding og afspænding.
  • Ledmobilisering.
  • Øvelsesterapi og holdtræning, med fokus på styrke, kondition, bevægelighed, stabilitet, balance og koordination. Mange øvelser tager udgangspunkt i Fysio-Pilates, som har til formål at genetablere den neuromuskulære kontrol, så man forebygger, mindsker eller eliminerer smerter og funktionsforstyrrelser.
  • K-laser, primært i kombination med anden behandling.

Erfaring: Spændingshovedpine, nakke, ryg- og lændesmerter, discus prolaps, genoptræning efter rygoperation og total hoftealloplastik, tennisalbue, akillessene tendinit, forstuvninger af anklen, smerter under foden og hælspor.